Ein lærer så lenge ein lev - året 2013

No når vi nesten e ei heil veke inn i det nye året, e det på tide å oppsummere 2013. 

 

Ej velge å starte med nåken av årets høgdepunkt:

 

1. Gjennomført bachelorgrad i molekylærbiologi

 

2. Flytting til ny leiligheit

 

3. Ei kjempefin påske heime i Volda og alle dei fantastiske fjellturane iløpet av året


4. Utenlandsreisene - Englad, Hellas og Kroatia

 Generelt om året som gjekk:

2013 va et veldig hektisk år. Våren va det siste halvåret på bachelorgrada, ej hadde relativt greie fag og trudde det skulle bli et rolig semester. Det endte opp med at ej tok på mej masse ekstraarbeid, og i tillegg skulle ej både selge mi gamle leiligheit og finne, kjøpe og flytte inn i ei ny. April og mai 2013 e dei tyngste månedane ej he hatt på monge år, og hadde ej ikkje hatt min kjære Håvard atme mej då so veit ej ikkje ka som hadde skjedd. Etter eksamenane mine va overstått og ej hadde flytta inn i ny leiligheit va ej so sliten, men so lykkelig for at alt va overstått. Deretter va det rett heim til en kjekke sommar med jobbing på gamleheimen, masse fjelltura og to sydentura før retur til Bergen og oppstart på master. Haustsemesteret va også veldig slitsomt skulemessig, første semester på mastergrad med et krevande laboratoriefag og forskjellig anna ved siden av. Heldigvis va det meste skulerelatert ditte semesteret, og ikkje tusen andre ting i tillegg. Dessuten he vi storkost oss i vår nye leiligheit!

 

Andre ting he også skjedd i året som gjekk, og ikkje alt høva sej til å skrive på bloggen. Det he til tider slete på mej mentalt, men ej meina utfordringa en møte i livet må en berre takle, lære av og kome sterkare ut av. Ej føle ej he lært veldig mykje i 2013 (klisjé much?). Kanskje ej helde på å bli voksen? (HJELP)

 

Ej gler mej meget til det komande året. Det e enda ei klisjé å sei det, men ej skal bli en bedre versjon av mej sjøl. For min del betyr det en ny godtestreik (ej he heilt håplaus, må berre gjere det, etter haustsemesteret e dongeribuksene mine veeel stramme), MINDRE trening (eller fleire kviledaga mellom treningsdagane), og ej skal sette av meir tid til avslapping. Ditte året skal ej bli kjent med masse nye folk, spesielt gjennom SiB der ej he fått mej jobb både som resepsjonist og instruktør. Ej skal prøve nye ting, reise, tørre, nyte, glede mej og ha et bra år. 2014, let's go :-)

 Én kommentar

Andrea Nepstad

06.01.2014 kl.18:09

Kjempe gøy å lese!!! :-D Masse gøy som har skjedd i 2013, og jeg gleder meg til et nytt år med nye muligheter! :) Håper dette året blir minst like bra som 2013 :) Håper du har det fint, skjønna!! Ooog at bloggen blir oftere oppdatert, hihi :-D Klem! :)

Mia

06.01.2014 kl.18:12

Du har hatt et travelt år, men husk at all motgang gjør deg sterkere;) Av og til kan livet overvelde oss fra alle kanter, og da er det viktig å fokusere på å ikke bekymre seg alt for mye for de tingene man ikke kan gjøre noe med. Husker du hva du lærte meg i fjor? "Gi meg sinnsro til å godta de ting jeg ikke kan forandre. Mot til å forandre de ting jeg kan. Og forstand til å se forskjellen."

Jeg er med på godtestreiken din! Så kan vi motivere hverandre (eller du kan motivere meg så jeg ikke gir opp etter to dager, haha) #fitspiration #fitgirl #instafit #fitnes #fitness #fittness #fitisthenewskinny #brokkoli #bikinifitness2014

Skriv en ny kommentar

hits