Sommaren 2014


Heisann alle sammen!

 

Missed me? No e ej vertfall tilbake - og skal prøve å få til ei litt bedre periode på bloggefronten. Det e sikkert ganske tydelig at ej ikkje e like gira på blogginga som ej he vore tidligare, men so e ej heller ikkje heilt der at ej he lyst å slutte heller. Det e ikkje berre å gi opp når en he hatt bloggen i over 5 år! So derfor prøva ej mej ei stond til og ser kor det går :-)

 

Tidligare dinne veka kom ej tilbake til Bergen etter en kjempefin sommarferie heime på Sunnmøre. I kjent stil vart det monge fjelltura, kjekke kvelda med gode venna, jobbing og andre småting. Og ikkje minst - for et fantastisk sommarvær vi he hatt i år!! Etter dei siste sommarane med dårlig vær so hadde ej nettopp gitt opp på å få en so bra sommar igjen, so det va virkelig fantastisk!

 

Å gå i detalj på heile sommaren e ikkje vits, men ej skal dele et par av høgdepunkta av sommaren med dåkke. Det første e at litt uti juli fekk ej besøk av tre godinga som ej kjenne frå jobben i Bergen. Tre fine blondinger som kom på besøk med et einaste ærend; å ete høgdemeter. Vi hadde et stramt program meda dei va på besøk, og det såg slik ut: Kveldstur til Skårasalen (1542 moh), Slogen (1564moh) morgenen etterpå, opp i Molladalen same kveld (etter taco) og telte, Jønshornet (1419 moh) morgenen etter før vi pakka i hop teltet og kom oss nedatte til mamma sin heimelaga pizza. Over 4000 høgdemeter på under 48 tima - og dei dagane va det ALLER finaste sommarværet av dei alle. Det kunne faktisk ikkje vore meir perfekt!

 

,

Skårasalen

Skårasalen

Morgenstund på fergekaia på Sæbø - målet (Slogen) i sikte!

Salomon-reklame på Slogen! Utsikt sa du??

Molladalen ahead!

Finaste jentene mine kosa sej i Molladalen!

Blide jente over Molladalen på vei til Jønshornet.

 

Sjølsagt he ej hatt moooonge andre flotte fjelltura i sommar. Bildekalas under!

 

Et anna høgdepunkt va turen til Kroatia med familien til Håvard. Det e tredje gongen ej reise dit med svigers, og det e like koslig kvar gong. Avslapping, masse sol, god mat og godt lag. Slenge med et bilde for å vise at ej og han Håvard e sooooo glade:

 

Omtrent det siste ej gjorde før ej reiste til Bergen va å feire kjærleiken. Mine kjekke og gode venna Birte og Tom gifta sej i Volda kyrkje 16.august, og heile dagen va super! For min del va ej egentlig i veldig dårlig form, men kom mej heldigvis sopass at ej fekk storkost mej på festen. Hurra for det!

 


Pynta og klar.

Mi godaste Monica som skal gifte sej neste år - gjett ken som e forlovar dåå? <3

 

Bryllupsselfie! Jentene og brudgommen som snike i bakgrunnen. Kar e bruuuda?

Jentene mine <3


So etter en bra sommar e ej ready to roll i Bergen. I år venta det mykje nytt og spennande - dinne jenta skal nemlig forske og skrive masteroppgåve! Meir om ditte seinare.

 

Fortell mej om DINE høgdepunkt i sommar -  då blir ej glad :-)
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits